Advertisement

Haydi Rastgele!

Bu hafta sonu Beko Basketbol Ligi açılacak.. Bu maçların hemen ardından da Avrupa maçları... F.Bahçe Ülker,Efes Pilsen,G.Saray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka, Banvitspor ve Antalya BŞB. temsil edecek bu sezon da... Fenerbahçe Ülker ve Efes'i ayrı bir kenarda tutacağız çünkü Euroleague maçları FIBA maçlarından biraz daha geç başlayacak.. Kim kiminle nerede ne zaman oynuyormuş bir göz atalım:

FIBA Eurocup’da mücadele edecek Galatasaray Cafe Crown birinci eleme turunda Litvanya temsilcisi BC Siauliai takımı ile karşılaşacak. Litvanya’da oynanacak mücadele TSİ 20.30’da başlayacak. Bu maçın rövanşı ise 21 Ekim 2008 tarihinde Türkiye’de oynanacak.

FIBA Eurochallenge’de yer alan takımlarımızdan Antalya Büyükşehir Belediye birinci eleme turundaki ilk maçını Bulgar ekip BC Spartak-Pleven ile yapacak. Bulgaristan’da oynanacak serinin ilk maçı TSİ 18.00’da başlayacak. İlk turda rövanş maçı ise 21 Ekim 2008 tarihinde Antalya’da oynanacak.

FIBA Eurochallenge’deki bir diğer temsilcimiz Banvit ise birinci eleme turundaki ilk maçını Rumen ekip CSU Atlassib Sibiu ile oynayacak. Serinin ilk maçı Romanya’da oynanacak ve TSİ 17.00’da başlayacak. Banvit rövanş maçını ise 21 Ekim 2008 tarihinde Bandırma’da yapacak.
Haydi Rastgele! Haydi Rastgele! Reviewed by Adsız on 19:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.