Advertisement

B Grubu 1. Maçlar (Teknosa Türkiye Kupası)

Erdemir: 57 - F.Bahçe Ülker: 112

F.Bahçe Ülker kupaya oldukça farklı başladı. Erdemir ilk çeyrekte skoru 29-25'te tuttu ama bunda 10 dakika içinde buldukları tam 7 üçlüğün payı oldukça fazlaydı. Bu atışlar kesildiğinde ne olacaktı? Asıl soru oydu. Ve o sorunun cevabı da kendini buldu işte.

İlk çeyrekte 7 üçlük bulan Erdemir, geri kalan 30 dakikada sadece 1 üçlük bulabilince, takke düştü kel göründü. F.Bahçe Ülker oyunu istediği gibi forse edip, yine livescore'dan takip edebildiğimiz kadar herşeyi yaptı. Tanjevic Ömer Onan hariç 11 oyuncusunu da rotasyona katıp bildiğimiz Tanjevic profilini gösterdi yine. Sarı lacivertli takım adına sevindirici gelişmelerden biri Serhat Çetin'in ilk 5 başlamasıydı şüphesiz. Ona oldukça güveniyor taraftarlar ve o da bugün 8 sayı üretti ilk 10 dakikada. Moral buldu. Yine bu yıl süre bulacak olan Hakan Demirel de 20 dakikaya yakın sahada kaldı. Tanjevic Hakan'ın savunmasından oldukça memnun kalmış. Biz göremedik tabii.

F.Bahçe Ülker'de skor gayet dengeli dağılırken en skorer oyuncu 21 sayıyla Smith oldu. Erdemir'de ise dağılacak bir skor bile yoktu. :) Solomon'un selefi Green ise iki üçlükten bulduğu 6 sayının yanında 7 asist, 3 top çalma da yapınca maçın yıldızı seçildi. Süper transfer Giricek ise hiç üçlük isabeti bulamadan 11 sayı üretti. Erdemir'in hanesinde yazan toplam 23 top kaybı da ayrı bir güzellikti maçtan akıllarda kalan. Pardon istatistiklerden akıllarda kalan.

Maçın bilgileri şurada.

Kepez Belediyesi: 111 - Banvit: 105

Garip bir maç olmuş yav. İlk yarısına bakıyordum livescore'dan. Banvit gayet elini kolunu sallaya sallaya gidiyordu. Kepez'de de Torrell Martin biraz direniyordu işte. Zaten ilk yarı da 61-44 bitmişti.

Sonra bir geldim maç uzamış 94-94. Sonra o geriden gelmenin gazıyla aldı tabi maçı Kepez. Banvit'te Crispin, Caner ve Yunus'un uzatma dakikalarında beş faulle kenarda oturduklarını da ekleyelim. Gerçi normal sürenin sonlarında Kepez öne falan geçmiş, sonra baktım da gördüm. Hatta Banvit'li Agudio iki faulü da soksa maçı Banvit alıyormuş, tekini sokunca maç uzamış.

Kepez'de Bavcic - Martin - Taylor üçlüsü tam 97 sayı üretmişler. Oha harbiden. 111 sayının 97'si üç kişiden. 45'er dakika sahada kalmışlar. E diğerleri de havluyla terlerini falan sildiler heralde bu adamların. :) Banvit'te Crispin ve Williams'ın 20'şer sayısı, Johnson'un 15 sayısı falan yalan olmuş tabi böyle olunca. :)

Maçın bilgileri şurada.

Salsabasket'ten alıntıdır.

B Grubu 1. Maçlar (Teknosa Türkiye Kupası) B Grubu 1. Maçlar (Teknosa Türkiye Kupası) Reviewed by Adsız on 01:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.