Advertisement

13/2 Üçlük İsabeti ve 22 Sayı?

İbo'nun rakamları bunlar.. Medya hemen pompa çekmiş.. İtü, Pertevniyal'e fark atınca.. Neymiş efenim İbo gelince coşmuşlar da, İbo şov yapmış da.. Bir kere önce; İbo İTÜ'de değilken neden TB2L haberleri verilmiyordu yahuu? İlahi medya ya, alayınız yalan dolan valla...Bir de işin diğer kısmı var..

22 sayı- 9 ribaund yapmış 35 dakikada. Gayet doğal.. 2.ligde oynuyorsun ve karşındakilerin çoğu tecrübesiz.. Bunu da geçtim.. Takımın kullandığı topların yarısından fazlasını kullanmışsın.. Bunca yıl Harun Erdenay'dan sonra en iyi bilek dediğimiz adam bugün tam

13'te 2

üçlük atmış... Rezillik diyorum. 22 sayı az bile be..

Ey medya! Bırakın pompa çekmeyi. İbo paraya da doymuş başarıya da.. Rant sağlamak için yapıyorsunuz tamam da. Biraz insaf be..

Not: Ayrıca İbo sanki bugün kendini kanıtlamak istercesine, ne bileyim büyük kulüplerin koçlarına kendisini göstermek istercesine oynamış sanki.. Yoksa sayı kralı olmayı mı kafasına koydu..

2.bir not daha: İbo'yu yerden yere vurdum sananlar, biraz haklısınız.Fakat bu İBO'yu sevmediğim anlamına gelmiyor.. Saygı duyduğum bir isim her zaman..
13/2 Üçlük İsabeti ve 22 Sayı? 13/2 Üçlük İsabeti ve 22 Sayı? Reviewed by Adsız on 21:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.