Advertisement

Olin Edirne'den Seibutis Açıklaması

Sezonun flaş ekiplerinden olan Olin Edirne, Litvanyalı yıldız oyuncusu Renaldas Seibutis hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı..

Olin Edirne'nin dün Tofaş deplasmanında oynadığı maçın kadrosunda Renaldas Seibutis yer almamış ve ardından bazı internet sitelerinde Litvanyalı skorerin coach Gökhan Taştimur'un kararı ile kadro dışı bırakıldığı haberleri yazılmıştı. Bu konuyla alakalı olarak Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, bugün yazılı bir açıklama yaptı..

Geride kalan 28 hafta sonunda 18.7 sayı ortalaması ile Edirne ekibinin en skorer ismi olan Seibutis'in belindeki sakatlık nedeniyle ağrılarının arttığı, bu yüzden 3-4 günlük dinlendirilme süresi verilen Litvanyalı oyuncunun Play-Off düşünülerek maç kadrosuna alınmadığı belirtildi..

Konuyla ilgili olarak Olin Edirne Kulübü'nden yapılan açıklamanın tam metnine şuradan ulaşabilirsiniz. Tabiki Tofaş deplasmanında alınan 68-63'lük mağlubiyetten sonra özellikle "Seibutis olsaydı" sorusu gelmişti akıllara. Bu açıklama ile en azından Edirneli taraftarların yüreğine su serpilmiştir sanırım..
Olin Edirne'den Seibutis Açıklaması Olin Edirne'den Seibutis Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:36 Rating: 5

3 yorum:

magistram dedi ki...

Söz konusu haber "Gökhan Taştimur ile yaşadığı husumet nedeniyle kadro dışı kalan Seibutis'in yokluğunda" sitenizdeki maç haberinde de yer almıştı !

Adsız dedi ki...

@magistram

Ferhat'ın kulağına öyle bir bilgi gelmiş ve arkadaş da bana bildirdi. Sonuçta burası bir haber sitesi değil blog. Zira konunun bizim düşündüğümüz gibi olmadığına dair bir haber de girdik gördüğün gibi.

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

Tüm iddiaların çıkış kaynağı aynı site mi bilmiyoruz ama maç günü Seibutis'in (önceden hiçbir açıklama olmadan) maç kadrosunda olmaması ve ardından kesin dille yazılan bu iddia nedeniyle maç yazımıza dipnot olarak ekledik. Zaten kesin bir bilgi olmadığı için ayrıca haber yapmadık sadece maç yazısında yer aldı bir açıklama cümlesi ile, sonuçta her iki taraf da sonradan açıklamalarını yaptılar. Bize söyleyenler de muhtemelen bilgiyi dolaylı yollardan o siteden almışlardır. Bu açıklamayı o nedenle haber yaptım, insanlar buradan yanlış bilgiler almasın diye. Anlayış göstereceğinizi sanıyorum bu konuda.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.