Advertisement

Bornova Belediye 71-72 Banvit ( Bornova'nın İpini Barış Ermiş Çekti)

Lige tutunmak için kazanmak zorunda olan Bornova Belediye, play-offtaki yerini kaybetmek istemeyen Banvit'i ağırladı. Kadro olarak iki takım arasındaki bariz fark, form grafiklerini düşündüğümüzde Banvit galibiyetini çok rahat bir biçimde söylüyorduk. Ancak ligde kalabilmek için ya da umudunu son haftaya taşıyabilmek için kazanmalıydı Bornova. İlk yarıda işler Bandırma ekibinin istediği gibi gitti. Günün yıldızı Barış Ermiş ile Chuck Davis'in sürüklediği Banvit ilk yarıyı 31-46 önde tamamladı.

Maçın burada bittiğini düşünmüştüm. Kim ne derse desin Bornova Belediye Banvit'e kafa tutacak bir takım değil ve 15 sayıdan geri gelmeleri zor gözüküyordu. Ancak üçüncü çeyreğin skoru 21-9 olunca Bornova için ümitler yeşerdi. Canlı yayın olmadığı için ne olup ne bittiğini bilemiyoruz. Kimsenin hakkını yemeyelim şimdi. Son çeyrekte bir ara farkı 7 sayıya kadar çıkarttı Bornova. Ama Banvit geri dönmeyi başardı. Son 3 saniyeye 71-69 geride giren Banvit, Barış Ermiş'in üç sayılık basketiyle sahadan galip ayrıldı, Bornova'yı ise 2.lige gönderdi.

Banvit'te Barış Ermiş 18 sayı - 5 asist - 4 ribaundla oynadı ve toplamda 9/11 ile müthiş soktu. Chuck Davis 11 sayı - 10 ribaundla double double yaptı. Bornova'da 4 oyuncu çift haneli rakamlara ulaştı. Ribaundlardaki 41-30'luk Banvit avantajı maçın sonucuna tesir etti.
Bornova Belediye 71-72 Banvit ( Bornova'nın İpini Barış Ermiş Çekti) Bornova Belediye 71-72 Banvit ( Bornova'nın İpini Barış Ermiş Çekti) Reviewed by Adsız on 16:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.