Advertisement

Beşiktaş, Iverson Konusundaki İddiaları Yalanladı

Beşiktaş Kulübü, bazı internet sitelerinde yer alan "Beşiktaş Cola Turka, Allen Iverson'ın sözleşmesini feshetti" şeklinde çıkan haberler hakkında Kulübün resmi sitesinden bir açıklama yayınladı..


Konuyla ilgili ilk açıklama, Beşiktaş Cola Turka'nın deneyimli antrenörü Ergin Ataman tarafından gelmişti. Ataman, kişisel twitter hesabı üzerinden bu haberlerin asılsın olduğunu yazdı ve çok geçmeden resmi siteden de konuyla ilgili olarak bir açıklama yazısı yer aldı.


Kulübün Yönetim Kurulu imzalı açıklaması şu şekilde;


"Bugün değişik basın yayın organlarında yer alan, Allen Iverson'un sözleşmesinin feshedildiği şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.


Bilindiği gibi Allen Iverson, yaklaşık 3 aydır tedavi için Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktadır. Oyuncumuzun gelen sağlık raporlarına göre, ne zaman çalışmalara başlayabileceği konusunda Mayıs ayı sonunda doktoru ile yapacağı bir muayene sonucu beklenmektedir.


Oyuncumuzun bugüne kadar idman yapmasının dahi sakıncalı görülmüş olması, bu son muayeneyi daha da önemli kılmaktadır.

Allen Iverson'un en kısa sürede sıhhatine kavuşarak takımımıza geri dönmesini arzuladığımızı belirtirken, sözleşmesi ile ilgili bir feshin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız."
Beşiktaş, Iverson Konusundaki İddiaları Yalanladı Beşiktaş, Iverson Konusundaki İddiaları Yalanladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.