Advertisement

Pınar Karşıyaka, Jawad Williams'ı Kadrosuna Kattı.

Pınar Karşıyaka, Leo Lyons ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü power forvet transferinde sona geldi ve NBA patentli ABD'li oyuncu Jawad Williams'ı kadrosuna kattı..

Sezona Fransız ekibi Paris Levallois'da başlayan, ancak Gravelines maçındaki kavgaya karıştığı için ceza aldıktan sonra sözleşmesi feshedilen Jawad Williams, 31 yaşında ve 2.04 boyunda. Cleveland doğumlu olan North Carolaina mezunu Williams, 2008-2011 yılları arasında NBA'de Cleveland Cavaliers, D-League'de ise Rio Grande Valley forması giymişti. NBA kariyerinde toplam 93 maça çıkan Jawad Hason Williams, 13 dakika ortalamayla sahada kaldığı bu maçlarda; 3.8 sayı ve 1.5 ribaund ortalaması yakalamıştı. 2005'te NCAA şampiyonluğu da yaşayan deneyimli oyuncu, profesyonel kariyerinde; İspanya, İsrail ve Japonya'da da forma giymişti.

Bu sezon Paris Levallois formasıyla Fransa Ligi'nde 11, ULEB Eurocup'ta ise 9 maça çıkan Williams, ligde oynadığı maçlarda ortalama 28.5 dakika sahada kalarak; 12.9 sayı, 4.2 ribaund, 2.5 asist ve 1 blok ortalaması tuttururken, 17/40 ile de üçlük isabeti sağladı. Deneyimli power forvet, ULEB Eurocup'ta ise ortalama 18.8 dakika sahada kalarak; 7.6 sayı, 3.4 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları tutturmuştu.
Pınar Karşıyaka, Jawad Williams'ı Kadrosuna Kattı. Pınar Karşıyaka, Jawad Williams'ı Kadrosuna Kattı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.