Advertisement

Aykon TED Ankara Kolejliler, TED Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Bu sezon özellikle ULEB Eurocup'ta yaptığı çıkışla dikkatleri çeken Aykon TED Ankara Kolejliler, bugün TED Üniveristesi'nde bir söyleşiyle katıldı. Başkent ekibinin deneyimli baş antrenörü Ercüment Sunter, takımın oyuncuları; Berent Kavaklıoğlu, Caner Erdeniz ve Kristaps Valters'ın katıldığı panelde, Kemal Yüce'nin yanı sıra TED Üniversitesi Rektörü Öktem Vardar, Genel Sekreter İzzet Fehmi Güneş ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Ata Can ve öğrenciler yer aldı.

Aykon TED Ankara Kolejliler'in resmi sitesinde yer alan habere göre, panelde konuşan ve iyi  bir sezon geçirdiklerini belirten Ercüment Sunter, "Eurocup'da 16 takım arasına kaldık ve beklenmedik işler yapıyoruz" dedi. Yoğun maç temposu içinde olduklarını ve son haftalarda özellikle ligde düşüş yaşadıklarını ifade eden Sunter, "Sezon başında FIBA Eurochallenge Kupası'na katılacaktık. Bir takımın çekilmesi sonrasında bize ULEB Eurocup'ta oynamamız teklif edildi. Biz de bunu kabul ettik. Sonrasında birçok kişi bize 'neden katılıyorsunuz, güç açısından zorlu bir kupa' dedi. İlk gruptan çıkmayı başardık. İkinci tur için de bize 'galibiyet alabilirseniz başarı' dediler, grubu lider bitirdik. Bence önemli işler yapıyoruz. Takım olgusu çok önemliydi, bunu yakalamayı başardık" diye konuştu. 

ULEB Eurocup'ta oynayan hemen hemen her takımın kendi liginde sorunlar yaşadığına dikkati çeken Sunter, şunları söyledi: "FC Barcelona'nın Turkish Airlines Euroleague'de yenilgisi yok ama kendi liginde 6 yenilgisi var. Haftada iki maç temposunu götürmek kolay değil. Ligde ister istemez konsantre eksikliği olabiliyor. Sonuçta Beko Basketbol Ligi'nde ve Eurocup'da iddiamız sürüyor."

Berent Kavaklıoğlu, Caner Erdeniz ve Kristaps Valters ise iyi bir sezon geçirmelerine karşın taraftar anlamında yeterli desteği alamadıklarını, bundan sonraki maçlarda verilecek destekle çok daha iyi yerlere geleceklerini söyledi. Gelen soruları da yanıtlayan Aykon TED Ankara Kolejliler temsilcileri, öğrencilere imzalı forma hediye etti ve panel hep birlikte kesilen pasta ile sona erdi.
Aykon TED Ankara Kolejliler, TED Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu Aykon TED Ankara Kolejliler, TED Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.