Advertisement

Anadolu Efes - Trabzonspor Medical Park Maçının Ardından..

Beko Basketbol Ligi'nin 19. haftasında, Anadolu Efes ile Trabzonspor Medical Park arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve ev sahibi Anadolu Efes'in 91-79 kazandığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki cepheden de mücadele ile ilgili değerlendirmeler geldi.

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, Beko Basketbol Ligi'nin 19. haftasında Trabzonspor Medical Park'ı 91-79 mağlup ettikleri karşılaşmada, rakip takımın sert basketbol anlayışını protesto ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aggelou, oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlarken, "Bu maçla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Rakip takımın sert basketbol anlayışını ve bu maça bakış açılarını protesto etmek istiyorum. Spor Toto Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Ülker'de Kenan Sipahi'ye olan sakatlık, bu kez Doğuş Balbay'ın başına geldi. Özellikle milli takım oyuncularına böyle fauller yapılmasını doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes'in genç basketbolcusu Cedi Osman da hücumda iyi bir performans sergilediklerini belirterek, "Trabzonspor Medical Park'ı tebrik ederim. Zor bir maç oldu, iyi bir takıma karşı oynadık. Hücumda iyi oynadık ve 91 sayı ürettik. Bu maçı unutup Turkish Airlines Euroleague'de oynayacağımız Barcelona karşılaşmasına konsantre olarak o mücadeleyi de kazanmak istiyoruz" diye konuştu.


Trabzonspor Medical Park başantrenörü Hakan Demir ise inişli çıkışlı bir maç oynadıklarını kaydederek, "Sert bir maç oldu. İnişli çıkışlı bir maçtı. İyi oynadığımız dönemler oldu. Ancak bir Avrupa Ligi takımı olan Anadolu Efes, tecrübesiyle maçı kazanmayı başardı. Anadolu Efes'i tebrik ediyorum. Artık bundan sonraki maçlara odaklanacağız" değerlendirmesinde bulundu. Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic'in ardından Aggelou'nun da bordo-mavililerin sert oyununa yönelik yaptığı eleştirilerin hatırlatılması üzerine Demir, "Yabancı antrenörler her şeyin en iyisini biliyor. Sonuçta onları her şeyi bildikleri için buraya getirdik. Değerlendirmeyi yapan ve cezayı vermesi gereken hakemlerdir, onlar en iyi şekilde değerlendireceklerdir" dedi.

Bordo-mavililerin tecrübeli oyuncusu Önder Külçebaş da istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Savunma yapmayı seven bir takımız. Bunu da geçen maçlarda göstermiştik. Ama bugün istediğimiz savunmayı sergileyemedik. Bu maçı unutmalıyız. Önümüzdeki Beşiktaş İntegral Forex maçını kazanarak, yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Anadolu Efes - Trabzonspor Medical Park Maçının Ardından.. Anadolu Efes - Trabzonspor Medical Park Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.