Advertisement

Ataman'dan Ceza İdmanı

Beko Basketbol Ligi’nin ikinci yarısına üst üste mağlubiyetlerle başlayan Galatasaray Liv Hospital’da dün alınan TOFAŞ yenilgisi koç Ergin Ataman’ı çileden çıkardı. İkinci perdenin ilk maçlarında Anadolu Efes ile Beşiktaş Integral Forex’e boyun eğen Aslan, önceki hafta ise lig sonuncusu Aliağa Petkim’i mağlup etmişti. 

Hürriyet'ten Tolga Yenigün'ün haberine göre, dün Bursa’da alınan Tofaş yenilgisi sonrası öğrencilerinin formsuz oluşuna tepki gösteren Ergin Ataman gece yarısı ceza idmanı yaptırdı. 

Bursa dönüşü Abdi İpekçi Arena’yı gece yarısı açtıran Ataman, bir ilk gerçekleştirerek tüm takıma ağır bir idman yaptırdı. Ergin Ataman, gece yarısı 24.00'te başlayan ve iki saat süren bu antrenmanla Türkiye Ligi ve Euroleague öncesi oyuncularının dikkatini çekmeye çalıştı. 

Be arada deneyimli çalıştırıcı ligin 5. haftasında Abdi İpekçi’de Türk Telekom’a 70-64 kaybettikleri maçın son periyotta alınan molalarda oyuncularıyla konuşmamış, ‘Duran Adam’ protestosu uzun süre gündemde kalmıştı. Galatasaraylı basketbolcular bugünü de boş geçmedi ve antrenmana devam ettiler. 

Ataman'dan Ceza İdmanı Ataman'dan Ceza İdmanı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.