Advertisement

Olin Edirne'den Hakem Açıklaması

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, bir açıklama yayınlayarak son dönemde hakem hatalarından mağduriyetlerini dile getirdi. Edirne ekibinin yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, "kendi sahamızda da deplasman takımı gibiyiz" vurgusu yapıldı..

Olin Edirne Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde;

"Beko Basketbol Ligi 2013-14 sezonunda, Edirne’de kendi sahamızda oynadığımız bir çok maçta kendimizi ev sahibi taraf olarak değil de adeta deplasmanda oynayan bir takım olarak hissediyoruz. Bizi böyle düşünmeye sevk eden, böyle hissetmemize neden olan maalesef hakemlerimizin yönetimleri oldu.

Ama buna rağmen Olin Edirne Basketbol Kulübü yönetim kurulu bugüne dek hiçbir maçtan sonra hakemlerle ilgili bir tepkide ve açıklamada bulunmamıştır. Bunun nedeni ise MHK ve hakemlerimize olan güvenimizdir.

Trakya’da basketbolu sevdirmeyi amaç edinen ve bu doğrultuda çalışan ve başarılı olan kulübümüz, maçlarımızda gerginliğe sebebiyet verecek yanlışlıkların sona ermesini, huzur ve centilmenlik içerisinde maçlarımızın oynanmasını talep etmekte olup bu sayede bölgemizde basketbolun ilerlemesine katkı da bulunulacağına inanmaktadır.

Hakemlerimizin maçlarımızı daha adaletli, dikkatli ve vicdanlı bir şekilde yönetmelerini bekliyoruz.

Kamuoyuna bu hususları saygı ile duyururuz.


Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu"

Olin Edirne'den Hakem Açıklaması Olin Edirne'den Hakem Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.