Advertisement

Sinan Güler, Galatasaray'da.

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Medical Park, transfere de hızlı bir başlangıç yaptı ve ismi son dönemde birçok takımla anılan milli oyuncu Sinan Güler ile anlaşma sağladı. Transferi Sinan Güler ve 1x1 menajerlik şirketi, twitter hesaplarından da duyurdular..

Önümüzdeki sezon Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, Anadolu Efes'le sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki ve 1.92 boyundaki Sinan Güler ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Resmi transfer sezonunun açılması ile birlikte taraflar arasında imza da atılacak. Transferde adı Fenerbahçe Ülker ile de anılan Sinan Güler için Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Güler'i takımda tutmak istediklerini belirtmişti.

Geride bıraktığımız 5 sezonda Efes forması giyen tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon Lacivert-Beyazlı forma ile Beko Basketbol Ligi'nde 37, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 20 maçta görev yaptı. Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği maçlarda ortalama 16.6 dakika süre alan Güler, sezonu; 5.4 sayı, 1.9 ribaund ve 1.9 asist ortalamalarıyla tamamlarken, Turkish Airlines EuroLeague'de ise ortalama 10.5 dakika sahada kalarak; 3.3 sayı, 1 ribaund ve 0.8 asist ortalamaları tutturmuştu.

Sinan Güler, Galatasaray'da. Sinan Güler, Galatasaray'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.