Advertisement

Anadolu Efes'te Kabuk Değişimi

Geride bıraktığımız sezonda hem Beko Basketbol Ligi'nde hemde Turkish Airlines EuroLeague'de hedeflerinin bir hayli gerisinde kalan Anadolu Efes'te kabuk değişimi yaşanıyor. Lacivert-Beyazlılar, yerli rotasyonunun önemli isimleri ile yollarını ayırma kararı aldı..

Anadolu Efes; deneyimli oyuncular Kerem Tunçeri ve Ermal Kurtoğlu ile sözleşme yenilememe kararı alırken, sözleşmesi sona eren Sinan Güler'in de takımdan ayrılması bekleniyor. Lig TV yorumcularından Murat Murathanoğlu, 30 yaşındaki ve 1.92 boyundaki Sinan Güler'in Fenerbahçe Ülker ile anlaşma sağladığını iddia etti. Fakat Güler ile Galatasaray Medical Park'ın da ilgilendiği de basketbol kulislerinde konuşuluyor. Anadolu Efes, Sinan Güler ile önümüzdeki günlerde son kez masaya oturacak.

Öte yandan, Basketfaul'ün haberine göre Ermal Kurtoğlu ise İtalya'dan teklifler alıyor. 33 yaşındaki tecrübeli pivot, bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde 33 maçta görev yapmış ve ortalama 11.6 dakika sahada kalarak; 4.9 sayı, 2.5 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları yakalamıştı. Sadece NBA çıkışı olan ve geçtiğimiz günlerde menajerinin "yeni sezonda mutlaka NBA'de oynamak istiyor" dediği Jordan Farmar'ın da NBA'den teklif gelmemesi durumunda dahi ayrılmak istediği haber içeriğinde yer aldı. Sözleşmesi devam eden Stanko Barac'a da gitmek istediği taktirde "kal" denilmeyecek.

Anadolu Efes'te Kabuk Değişimi Anadolu Efes'te Kabuk Değişimi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.