Advertisement

Oliver Stevic, Royal Halı Gaziantep'te

Antrenörlüğe Aziz Bekir'i getirdikten sonra kadro oluşturma çalışmalarına en erken başlayan Beko Basketbol Ligi takımı olan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, dış transferde üçüncü hamlesini de yaptı ve Sırp power forvet Oliver Stević ile anlaşma sağladı..

Oliver Stević'in menajeri Misko Raznatovic'in duyurduğu transfer ile birlikte Gaziantep ekibi, geçtiğimiz sezon Polonya ekibi Stelmet Zielona Gora forması giyen Sırp pivot Dejan Borovnjak'ın ardından yine aynı takımdan bir Sırp pota altı oyuncusu daha renklerine katmış oldu.

Basketbola FMP Zeleznik altyapısında başlayan 29 yaşındaki ve 2.04 boyundaki Stević, daha sonra sırasıyla; Borac Čačak, Koper, Śląsk Wrocław, Anwil Wloclawek, Kızılyıldız, EWE Baskets Oldenburg, Gescrap Bilbao, Novipiu Casale ve Stelmet Zielona Gora formaları giydi.

Geçtiğimiz sezon Stelmet formasıyla Polonya Ligi'nde 40, ULEB Euro Cup'ta ise 12 maçta görev yapan Sırp power forvet, Polonya Ligi'nde görev yaptığı 40 maçta ortalama 26.9 dakika sahada kalarak; 12.4 sayı, 7.3 ribaund ve 1.3 asist ortalaması yakalarken, Euro Cup'ta görev yaptığı 12 maçta ise ortalama 31.3 dakika sahada kalarak; 13.8 sayı, 7.3 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları tutturmuştu.

Oliver Stevic, Royal Halı Gaziantep'te Oliver Stevic, Royal Halı Gaziantep'te Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.