Advertisement

Beşiktaş'ta İlk Hamle; Uluğ

Önceki gün yapılan Genel Kurul'da Fikret Orman'ın yeniden başkan seçildiği Beşiktaş'ta, basketbol şubesinin oluşumu konusunda da ilk adımlar atıldı. BjkBasket.org sitesinin haberine göre Siyah-Beyazlılar, deneyimli basketbol adamı Yiğiter Uluğ'u basketbol şube direktörü olarak göreve getiriyor.

BjkBasket.org sitesinin haberi şu şekilde;

"Seçim çalışmaları nedeniyle, basketbolda bir süredir sesiz kalan kulübümüz, ilk hamlesini basketbol şube direktörlüğüne Yiğiter Uluğ’u getirerek yapmış oldu.

Seçim öncesi uzun süren görüşmeler sonrası el sıkışılan Basketbol adamı ile yakın zamanda resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Yılın önemli bir bölümünü Amerika’da geçiren Uluğ, yurda döndükten sonra antrenörümüz Erman Kunter ile toplantılar yaptı. Bu sezon yapılacak yeni transferlerden, yeni yapılanmaya kadar fikir alışverişinde bulunan ikilinin, transferde belirlediği isimler doğrultusunda girişimlere kısa sürede başlanılması bekleniyor.

Kariyerinde, Türk Futbol A Milli Takımının iletişim koordinatörlüğü ve Barcelona’da Scout’luk görevlerinde bulunan Yiğiter Uluğ, kulübümüzde de basketbol şube direktörlüğü görevini başarı ile yerine getirecektir."

Beşiktaş'ta İlk Hamle; Uluğ Beşiktaş'ta İlk Hamle; Uluğ Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.