Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Değişim Rüzgarları

Fenerbahçe Ülker'de bütçe küçülmesiyle birlikte büyük değişimler yaşanmaya başlandı. Geçen sezondan oyunculara ortalama 3 ay borcu bulunan Fenerbahçe Ülker'de yeni bütçe bu hafta içinde belli olacak ancak büyük olasılıkla rakamlar geçen yılın altında kalacak.

Hem bütçe küçülmesi, hem de geçen sezonki performansından dolayı David Andersen ile anlaşmaya varılarak ikinci yıl sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Aynı şekilde sözleşmeleri devam eden ve rakamları yüksek olan Bo McCalebb ile Romain Sato'nun da menajerlerine 2013/14 sözleşmelerinin fesih isteği iletildi ve oyunculara kulüp aranması istendi.

Fenerbahçe Ülker'de antrenör konusunu bütçenin belirlenmesinden sonra netlik kazanacak. Adaylar arasında bulunan Dusan Ivkovic'in kariyerinin getirdiği avantajın yanı sıra 70 yaşında olması ve milli takım çalıştırması dezavantaj olarak tartıya konulacak. Ivkovic'in menajerinin bu hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe yetkilileri ile görüşmesi bekleniyor.


İçerik: Basketfaul
Fenerbahçe Ülker'de Değişim Rüzgarları Fenerbahçe Ülker'de Değişim Rüzgarları Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.