Advertisement

Tanjevic Bunamaya Başlamış


En kısa zamanda "Milli Takım Antrenör"lüğüne "Türk antrenör" getirilsin! Nalga'sı, Atsür'ü, Solak'ı, Hersek'i.. Abuk subuk adamlarla doldurmasınlar orayı. Kadro açıklandığından beri kin kusuyorum resmen. Hüseyin Beşok, Kaya Peker gibi adamlar alınmıyor da gereksiz bir sürü çapulcu dolduruluyor. Yahu sen de göz, nizam yok mudur hiç? Yok Kaya ile küsmüş, Hüseyin ile sorunluymuş.. Burası "Dingo'nun Ahırı" değil Tanjevic, burası 70 milyonun en iyi 12 tane dev adamını barındırması gereken bir yer. Ve sen bu takıma böyle adamları çağırıp da başarı bekliyorsan ne diyeyim sana. Bir önceki postta, karar Tanjevic'in inanmak lazım dedim, yine inanacağız mecburen kaçış yok ama, elindeki bu imkanları neden kullanmaz insan? Hüseyin Beşok belki de kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdi bu yıl. Kaya Peker, TBL şampiyonluğunu elinden aldı, pota altında kim varsa sildi süpürdü, kadroda göremiyoruz kendisini. Cemal ile Fatih Solak'ı toplasan 1 tane Kaya etmez benden söylemesi.

Hararetli bir yazı olduğunun farkındayım, varsın olsun. Ligde son maçını 22.11.2008 tarihinde oynayan Engin Atsür de milli takımda.. Ligin açık ara asist kralı Hakan Köseoğlu bir yerlerini yırtsa da alınmaz bu milli takıma hoca. Artık inanmıyorum hiç bir şeye. Ya bu Turgay Demirel gidecek, ya da Tanjevic. Hakan'ın kadroya çağrılması için değirmen smaç yapmasını falan mı düşünüyor acaba "Tecrübeli antrenörümüz"?

Oldu olacak, hazırda Harun Erdenay da varken, onu da oyuncu-menajer kıvamında alsaydın kadroya? Vallahi çoğu adamdan daha işe yarar bu yaşında. Ne diyeyim ki sana, milli takım Polonya'da müthiş bir basketbol oynasın, hem seni şaşırtsın, hem bizi..

Zaten şaşacağımız kadar şaştık, gözlerimiz şaşı oldu baba.
Tanjevic Bunamaya Başlamış Tanjevic Bunamaya Başlamış Reviewed by Adsız on 19:17 Rating: 5

5 yorum:

agopist dedi ki...

Ben genç değil en iyi oyuncuları istiyorum. 2010 hedef. Ama 2009 araç değil. O da hedef.

Fanatik Basket dedi ki...

bence tanjevic'in bunadığı falan yok, hatta kimin bunadığı tartışılır zira yazınız saçma sapan ifadelerle dolu.

onlar sizin düşünceleriniz, sizin gibi düşünmeyen insanların bunadığını iddia etmek ne kadar mantıklı bi düşünün isterseniz?

sonuçta açıklanan 17 kişilk kadro ve saydığınız kötü isimler muhtemelen kadrodan elenecek zaten.. mehmet alınmadı, hüseyin alınmadı, kaya perker alınmadı ya da mirsad, ermal alınmadı demenin bir manası yok. sonuçta 12 kişilik kadroda 4 ya da 5 uzun olabilir. ömer aşık, semih erden, oğuz savaş ve tecrübesiyle kerem gönlüm bankodur. son uzun için alınmadı diye yepki verdiğiniz 5 uzundan en fazla biri kadroya alınabilir o da birşeyi değiştirmez, abartmanın anlamı yok..

bütün yıldızları bir takıma toplayarak en iyi olunmaz, takım olarak en iyi olunur..

tanjevic bunun farkında, bugüne kadar başardıklarıyla da bunu kanıtlamıştır.

elemelerden önce de kadro seçimleri yüzünden çok eleştirilmiştir ama sonunda ortaya mükemmel bir takım çıktığını herkes gördü..

onun için erkenden adama sallamayın derim, sonradan tükürdüğünüzü yalamamak için..

Adsız dedi ki...

@Fanatik Basket

Yorumuna saygı duyuyorum. Eyvallah

Adsız dedi ki...

Ben genelde adam adam anlatmam, ama şu da bir gerçek ki hak eden girmiyor bu milli takıma. Öyle olmuş olsa Beşok Köseoğlu gibi isimler girebilirdi. Bu yazıda anlatmak istediğim, bu kadro ile işimizin zor olduğu. Ama dikkat edildiyse yazının sonunda "Milli takım ve Tanjevic bizi şaşırtsın" dedim. Tanjevic bu takıma güvrenmiş, bize de güvenmek ve inanmak düşer dedim. Yorum yaparken bunlara da biraz dikkat edersek iyi olur düşüncesindeyim.

Fanatik Basket dedi ki...

bireysel olarak bakacaksak, farklı değerlendirmeler yapılabilir.

evet hüseyin-mirsad iyi oyuncular bu takıma alınabilir ama 33-34 yaşında adamlar, onları alırsan semih-ömer-oğuz'u oynatamazsın. milli takımın geleceğini yok saymış olursun..

evet m.okur çok iyi bi adam ama onu alırsan takım olamazsın. (daha önce oynadığı zamanı da, oynamadığı zamanı da gördük)

kaya peker final serisinde çok iyi oynadı ama bütün sezon çembere değmeyen saçma sapan atışlar ve gereksiz top kayıplarıyla bizi çıldırttı. ben 2 maçta bunları unutmam, yok sayamam. +kaya, semih-ömer-oğuz ve k.gönlüm'den daha iyi değil, onu kadroya alsan bile 5.uzun olabilir, 5.uzun olarak ne kadar katkı vereceği de tartışılır.

evet hakan köseoğlu iyi bi sezon geçirdi ama soner şentürk ondan daha iyi bir sezon geçirdi ve ondan 7 yaş daha küçük. guard olarak haksızlığa uğrayan, alınması gerektiği halde alınmayan oyuncu bence soner'dir. bir de evren büker'i 12 kişilk kadroya almazsa yanlış yapmış olur, bunun dışındaki tercihlerine saygı duyarım, bunlar da benim görüşlerim..

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.