Advertisement

Hüseyin Beşok Telekom Yolunda


Sezona oldukça sağlam giriyor Türk Telekom. Coach olarak Murat Özyer ile anlaşan mavi-beyazlılar, Soner'den sonra Hüseyin Beşok'u da bitirme aşamasına gelmiş. Murat Özyer'in büyük torpili olmuştur tabi bu konuda. İşin ilginç tarafı, Galatasaray neden sözleşme yenilemedi kendisiyle anlamış değilim. Önümüzdeki sezon Türk Telekom için sezon çok iyi geçeceğe benziyor. Unutmadan, Galatasaray'ın şu transfer politikası ile ilgili bir yazı da patlatalım yakında.
Hüseyin Beşok Telekom Yolunda Hüseyin Beşok Telekom Yolunda Reviewed by Adsız on 15:05 Rating: 5

2 yorum:

dejavu dedi ki...

Galatasaray kendisi ile sözleşme yenilemedi diye bir durum yok açıkçası, bütçe küçüldü malum. Cüneyt ile yollar ayrıldı, Hüseyin'e de yeni teklif yapıldı fakat azalan bütçe doğrultusunda daha düşük bir teklif yapıldı. Hüseyin Galatasaray forması ile şampiyonluk yaşamak istiyorum diyen bir oyuncu fakat Galatasaray'ın bu amatör yönetimi ile şampiyonlukla falan alakası olamaz önümüzdeki on senede.

Telekom'un da durumu ortada, geçen seneyi benchde geçiren Asım'a 800 milyar para verdiler. Hüseyin'e de iyi bir teklifle geldilerse, bizden bir cacık olmayacağını anlayan Hüseyin kabul etmiştir.

Furkan dedi ki...

Galatasaray basketbolda hep bunu yapıyor her sene sil baştan takım kuruyorlar. bu sene bütçe olarakta küçüldülerse sorun iyice büyük olacaktır.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.