Advertisement

Fenerbahçe'de Karar Brown

Yıldız oyuncu Diana Taurasi'nin geri dönmek istememesi üzerine TBF tarafından sağlanan kontenjan için bir yabancı takviyesi için harekete geçen Fenerbahçe Kadın Basketbol ekibi, daha önce sadece Euro League maçlarında Sarı-Lacivertli formayı giyen Kanadalı pivot Tammy Sutton-Brown'a lisans çıkartmaya karar verdi..

33 yaşındaki ve 1.93 boyundaki tecrübeli oyuncu, artık Fenerbahçe'nin TKBL ve Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası maçlarında forma giyebilecek. Bu sezon Fenerbahçe kadrosuna sonradan katılan Brown, FIBA Kadınlar Euro League'de 4 maçta forma giyerken, ortalama olarak 5.30 dakika sahada kaldığı bu maçlarda; 1.5 sayı, 0.5 ribaund ve 0.3 asist ortalamaları ile oynamıştı. Coach Ratgeber, muhtemelen taktiksel olarak, deneyimli oyuncuya bu maçlarda çok fazla süre vermemiş, özellikle Sparta&K Moscow Region maçlarında uzun rotasyonunda önemli sıkıntılar yaşanmıştı..

Sarı-Lacivertli kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde;

"Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularından Tammy Sutton Brown Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi'nde de Fenerbahçemiz için mücadele edebilecek.

Daha önce sadece Avrupa Kupaları'nda oynama hakkına sahip olan Tammy Sutton Brown, federasyonun verdiği ek kontenjan hakkı sayesinde artık Türkiye Kupası'nda ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde de formamızı giyebilecek."
Fenerbahçe'de Karar Brown Fenerbahçe'de Karar Brown Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.