Advertisement

Banvit, Dixon İle İmzaladı

Antonio Graves'in sakatlığından sonra takıma bir guard takviyesi için çalışmalarını sürdüren Banvit, bir süredir görüştüğü NBA patentli ABD'li guard Juan Dixon ile sözleşme imzaladı..

32 yaşındaki ve 1.91 boyundaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sene Unicaja Malaga forması giydiği dönemde yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle FIBA tarafından 1 yıl basketboldan uzaklaştırılmıştı. NBA'de 2002-2009 yılları arasında 4 ayrı takımda forma giyen şutör oyuncu, NBA kariyeri boyunca çıktığı 436 maçta; 8.4 sayı, 1.9 ribaund ve 1.8 asist ortalamaları tutturmuştu..

Bu transferle ilgili olarak bir açıklama yapan Banvitspor Genel Menajeri Turgay Çataloluk; “Antonio Graves’in sakatlığından ötürü bir süredir 2 numara pozisyonu için oyuncu araştırmamızı sürdürüyorduk. Sezonun bu bölümünde takım kimyamızı bozmadan bize katkı sağlayabilecek kalitede oyuncu bulmak gerçekten zor. Ama Juan Dixon, kariyeri itibariyle bu katkıyı alabileceğimizi düşündüğümüz, Avrupa tecrübesi de olan bir oyuncu. Kısa sürede adapte olup normal sezon ve Play-Off maçlarında takımımıza ciddi yardımı olacağını düşünüyorum“ dedi..
Banvit, Dixon İle İmzaladı Banvit, Dixon İle İmzaladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.