Advertisement

Aliağa'dan Zagorac Hamlesi

Brandon Hunter'ın Letonya ekibi BK Ventspils'e transferinin ardından kadrosuna takviye düşünen Aliağa Petkim, Çek ekibi BK Prostejov'da forma giyen Sloven oyuncu Željko Zagorac ile büyük ölçüde anlaştı..

Bugün ilk olarak ünlü Adriyatik Basketbol sitesi Kosarka'da yer alan haberde, 29 yaşındaki ve 2.04 boyundaki başarılı oyuncunun, sezonun geri kalan bölümünde Aliağa Petkim forması giyeceği yazıldı. Genelde 4-5 numaralı pozisyonlarda oynayan Zagorac, dış şutu yeteri kadar etkili olmasa da bazı takımlarda 3 numara olarak da görev yapmıştı..

Bu sezon BK Prostejov ile 7 Çek Ligi, 6 da Euro Challenge Cup maçında görev yaptı. Çek Ligi'nde forma giydiği 7 maçta ortalama olarak 23.1 dakika sahada kalan Sloven oyuncu, bu maçlarda; 9.4 sayı, 7.7 ribaund ve 0.4 asist ortalamaları ile mücadele etmişti. Euro Challenge Cup'ta ise görev yaptığı 6 maçta 16.2 dakika ortamala ile sahada kalan Zagorac, bu maçlarda ise; 6 sayı, 2.7 ribaund ve 0.7 asist ortamaları ile forma giymişti.

Hırvat kenti Gospic doğumlu olan Željko Zagorac, 2006 FIBA Dünya Şampiyonası'nda Sloven milli takımında da görev almıştı..
Aliağa'dan Zagorac Hamlesi Aliağa'dan Zagorac Hamlesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.