Advertisement

Oyak Renault'nun Asprini: Olumuyiwa Famutimi

Başarılı geçen sezonun ardından bu sezonki hedefler üstüne koymaktı Renault'da. Ekonomik sıkıntılar her zaman vardı. Bu sezonki yapılanmanın uyumu, yabancıların iyi seçilememiş olmasının sıkıntısını şu sıralar çekiyorlar. Wink Adams ve Mike Rose ikilisiyle yolları ayırdılar er veya geç. Wink'in yerine kadroya monte edilen Kanadalı Famutimi'nin kısa zamanda takımın skor gücünü sırtlanmış olması Oyak Renault'nun ümitlerinin sürmesini sağladı. Josh Heyvelt'in katkısını da unutmuyorum tabii burada. Şimdi kalan bu kısıtlı zamanda Famutimi ve Heytvelt'in performansları Oyak Renault'nun tamam mı devam mı sorusuna yanıtı olacak. Alex Scales ve Famutimi transferleri sezon başında yapılsaydı bambaşka yerlerde seyredebilirdik Oyak'ı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından takımı ayakta tutan, ağrıları kesen isim oldu Famutimi. Kümede kalmak veya düşmek dışında Josh Heytvelt'in çok sağlam bir kontrat alarak iyi bir Avrupa takımına gidebileceği de net gibi. Yücel Platin nasıl Evren ve Alex Gordon'u takımda tutamadıysa Josh Heytvelt'i de takımda tutamayacak gibi görünüyor. Tabii kalsa daha da iyi, gözler bayram eder. :)
Oyak Renault'nun Asprini: Olumuyiwa Famutimi Oyak Renault'nun Asprini: Olumuyiwa Famutimi Reviewed by Adsız on 19:55 Rating: 5

4 yorum:

Fanatik Basket dedi ki...

Basketbol İddaa Tahminleri
http://www.fanatikbasket.net/blog.asp?id=468

Adsız dedi ki...

The more things change, the more they remain the same.

Adsız dedi ki...

To be a noble benign being is to have a kind of openness to the mankind, an gift to guardianship aleatory things beyond your own manage, that can govern you to be shattered in uncommonly extreme circumstances on which you were not to blame. That says something exceedingly outstanding about the prerequisite of the ethical compulsion: that it is based on a corporation in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a prize, something somewhat tenuous, but whose very precise handsomeness is inseparable from that fragility.

Adsız dedi ki...

But now I arrange be stricken to put faith that the whole domain is an problem, a non-toxic problem that is made regretful by our own fuming effort to explicate it as in spite of it had an underlying truth.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.