Advertisement

Darüşşafaka CT: 59-71: Antalya BŞB ( Daçka Buraya Kadar)

Ligden düşmesi kesinleşen Darüşşafaka Cooper Tires, playoff hesaplaları yapan Antalya BŞB'yi konuk etti. Mücadele Antalya BŞB'nin kontrolünde geçmiş livescoredan takibime göre. Daçka'da fazla forma şansı bulamayan Uluğ Kaçaniku 13 sayı-4 ribaund-1 asistle tamamlamış maçı. Bir başka genç Melih Mahmutoğlu da 11 sayı üretmiş. Bu ikiliye oranla daha çok forma şansı bulan Polat'ın da 13 sayı kaydettiğini görüyoruz. Daçka'da Douby ve Davidson kadroda yokmuş bugün, dolayısıyla yabancı olarak Haris Mujezinovic ile oynadılar. 59 sayının 51'i yerli kadrodan geldi. Bu açıdan, genç oyuncuların pişmesi açısından bakılmış olaya. Antalya BŞB'de ise Greene-Thompson-Jackson-Umut dörtlüsü 49 sayı-23 ribaund-8 asistle maçı kazandıran adamlar olmuşlar.

Daçka'nın kalan iki maçı formalite de olsa, bu genç oyunculara şans tanınması açısından güzel maçlar olacağa benziyor. Haftaya Mersin deplasmanı, son hafta da Türk Telekom maçıyla TBL'ye veda edecekler.
Darüşşafaka CT: 59-71: Antalya BŞB ( Daçka Buraya Kadar) Darüşşafaka CT: 59-71: Antalya BŞB ( Daçka Buraya Kadar) Reviewed by Adsız on 18:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.