Advertisement

Reha Öz Pınar Karşıyaka'da

Ligin tecrübeli yerli şutörü Reha Öz önümüzdeki yıl Pınar Karşıyaka'da. Resmi siteden açıklama az önce geldi. 1 yıllık anlaşma yapılmış kendisiyle. Kariyerine baktığımızda minimum 2 sene kalmış oynadığı her takımda. O Karşıyaka'ya, Karşıyaka ona yaraşır, iyi bir seçim. Geçen sezonda bazen Toolson sahada olmayınca skor sıkıntısı çekmişti Karşıyaka ilacı geldi işte.
Reha Öz Pınar Karşıyaka'da Reha Öz Pınar Karşıyaka'da Reviewed by Adsız on 15:19 Rating: 5

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sakat değil miydi reha öz? o yüzden bu vakte kadar takım bulamadı sanırım. saglıklı dönemlerinde faydalı ama bu sene ne olur bilemem.sutları girmeyince sıkıntı yasar. tribe girer. aliağadan tecrübeliyiz. umarım faydalı olabilir

Adsız dedi ki...

Reha Öz bence karşıyaka için iyi bir transfer oldu.Test ten de başarılı bir şekilde geçen ve Aliağada fedakarça oynayan ve takımı için varını yoğunu ortaya koyan Reha Öz bu performansınında daha iyisini karşıyaka için koyacağına inanmaktayım.Herşey kaf kaf için.

Adsız dedi ki...

Reha Öz sakatmı?sporcuların bazılarıspor sakatlıkları geçirebilir örneğin; eski GS li Caner belfıgı ve kasık fıtığı operasyonları geçirdi ama şu an nerede buna bir bakmak lazım.Öz Karşıyakaya yakışacak ve yararlı olacaktır.iki sene tüm varlığını oynadığı takımın lahine kullanan Reha Öz Aliağa'nın ligde kalmasında önemli bir katkı sağlamıştır.Mesela Konya Selçuk maçı.Erdemir macı gibi.Bunları her iyi basketbol izleyicisi hatırlar.Vefa diye bir sözcük var güzel Türkçemizde.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.