Advertisement

Yalova VİP, Önemli İsimlerle Yola Çıkıyor.

Son iki sezondur TKB2L'de mücadele eden ancak TKBL hayaline henüz kavuşamayan Yalova VİP Gençlik, yeni sezonda yaptığı önemli takviyelerle bu amacına ulaşmayı hedefliyor.. 

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu'nda sürdüren Yalova VİP takımı, kadrosuna da değerli isimleri kattı. Takımın başında ise, hem kulübün başkanlığını hem de baş antrenörlüğünü yapan Murat Yapıcı yer alıyor.

Türk basketbolunun genç yıldızları Oktay ve Okben Ulubay'ın annesi olan Banu Karadağlı, 40 yaşında yeniden parkelere dönerek yeni sezonda Yalova VİP forması giyecek. Aslında parkelere pek de uzak kalmayan Banu Karadağlı, Galatasaray Veteran takımı ile son dönemde önemli performanslara imza atıyordu.

Yalova VİP ayrıca, Beşiktaş altyapısında gösterdiği performanslarla dikkatleri çeken Eda Tuncer'i kadrosuna kattı. Genç forvet, Yalova VİP ile geçireceği başarılı bir sezonun ardından TKBL'de forma giymeyi amaçlarken, mevcut kadronun potansiyelinin de buna yeterli olacağına takımın inancı tam. Tuncer, geçtiğimiz sezon Gençler Şampiyonası'nda Beşiktaş formasıyla 4 maça çıkmış ve 12 sayı kaydetmişti.

Yalova ekibinin kadrosunda yer alan tek yabancı isim ise Makedon oyuncu Arin Agic. 1993 doğumlu ve 1.78 boyundaki Agic, son olarak Makedonya’nın Krosig Skopje takımında forma giymişti.
Yalova VİP, Önemli İsimlerle Yola Çıkıyor. Yalova VİP, Önemli İsimlerle Yola Çıkıyor. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.