Advertisement

Federasyon Kupası Final Grubu Basın Toplantısı Yapıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 sezonu Federasyon Kupası Final Grubu basın toplantısı Bursa’da düzenlendi.

Soğanlı Kültür Parkı'nın içinde bulunan Antik Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısına Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Zekeriya Altıntaş, Amatör Spor Kulüpleri Bursa Başkanı Cemal Vardar, Bursa Basketbol İl Temsilcisi Ertuğrul Atak’ın yanı sıra Adanaspor Başantrenörü Ganim Talay, Best Balıkesir Başantrenörü Mete Babaoğlu ile oyuncu Yiğit Can Tekin, Denizli Basket Başantrenörü Okan Çevi, Mersin Büyükşehir Başantrenörü İsmail Beleş ile oyuncu Tibet İlhan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mustafa Derin ile oyuncu Hadi Özdemir ve Yeşilgiresun Belediye Başantrenörü Altar Tunçkol ile oyuncu Caner Ercan katıldı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak ve TBF TV ekranlarından da naklen yayınlanacak Federasyon Kupası Final Grubu programı şu şekilde:

28 Eylül 2014 Pazar
16:00 Sakarya Büyükşehir Belediyesi – Best Balıkesir Basketbol
18:00 Yeşilgiresun Belediye – Denizli Basket

29 Eylül 2014 Pazartesi
16:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Best Balıkesir Basketbol
18:00 Adanaspor – Denizli Basket

30 Eylül 2014 Salı
16:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Sakarya Büyükşehir Belediyesi
18:00 Adanaspor – Yeşilgiresun Belediye

1 Ekim 2014 Çarşamba
18:00 Final
Federasyon Kupası Final Grubu Basın Toplantısı Yapıldı. Federasyon Kupası Final Grubu Basın Toplantısı Yapıldı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.