Advertisement

Litvanya'ya Giden Galatasaray Liv Hospital'de Sakat Oyuncuların Durumu

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Litvanya'da yarın başlayacak olan Kaunas Akropolis Kupası'nda mücadele edecek olan Galatasaray Liv Hospital'de, sakatlıkları bulunan oyuncularla ilgili olarak bir açıklama yapıldı.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Galatasaray Liv Hospital takım doktoru Adnan Bağrıaçık bazı sporcularımızın son sağlık durumları hakkında bir açıklama yaptı.

Op. Dr. Bağrıaçık'ın açıklaması şu şekilde:

"Sakat sporcularımızdan Carlos Arroya’nın tedavisi sonlandırıldı ve takımla birlikte antremana başladı. Halen 4’lü turnuva için Litvanya‘da bulunan takımımızda topuktaki sakatlığı nükseden Ender Arslan kadroya alınmadı, tedavisine Türkiye‘de devam edilecek. Sinan Güler ‘in ayak bileğindeki tendon sakatlığına ise enjeksiyon tedavisi uygulandı, kafilede yer alıyor, aynı zamanda fizik tedavisine devam edilmekte. Kerem Gönlüm ‘ün ise aşil tendonun da sakatlığı bulunup, tedavisine devam edilmektedir."

Litvanya'ya giden Galatasaray Liv Hospital ile birlikte, ev sahibi Zalgiris Kaunas'ın yanı sıra; Yunanistan'dan Panathinaikos ve Rusya'dan Lokomotiv Kuban'ın yer alacağı Kaunas Akropolis Kupası'nda yarın TSİ 19.00'da Zalgiris Kaunas - Panathinaikos, TSİ 21.30'da da Galatasaray Liv Hospital - Lokomotiv Kuban maçları oynanacak. Organizasyon, 28 Eylül Pazar günü oynanacak final ve üçüncülük maçlarıyla sona erecek.
Litvanya'ya Giden Galatasaray Liv Hospital'de Sakat Oyuncuların Durumu Litvanya'ya Giden Galatasaray Liv Hospital'de Sakat Oyuncuların Durumu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.