Advertisement

R.T Guinn, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde.

Transferde emin adımlarla ilerleyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi, yabancı power forvet transferini de gerçekleştirdi ve geçtiğimiz sezon İsrail ekibi Maccabi Ashdod forması giyen ABD'li oyuncu Richard Thomas "R. T." Guinn ile 1 yıllık sözleşme imzaladı..

33 yaşındaki ve 2.08 boyundaki R.T Guinn, 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda görev yapabiliyor. 2007-2008 sezonunda bir süre Darüşşafaka forması da giyen deneyimli power forvet, Beko Basketbol Ligi'nde 11 maçta forma giyerek; 14.5 sayı ve 6.5 ribaund ortalamaları tutturmuştu. Geçtiğimiz sene Panathinaikos formasıyla kısa süreli bir Euroleague deneyimi de yaşayan R.T Guinn, Yunan Ligi'nde şampiyon olan kadroda da yer almıştı. Geride bıraktığımız sezonda ise İsrail Ligi'ni son sırada tamamlayan Maccabi Ashdod kadrosunda yer aldı.

Maccabi Ashdod ile İsrail Ligi'nde 19 maça çıkan deneyimli oyuncu, oynadığı maçlarda ortalama 23.4 dakika sahada kalarak; 11.5 sayı ve 4.4 ribaund ortalamaları tutturmuştu. Guinn, sezon boyunca; 51/95 ikilik, 28/67 üçlük ve 33/39 serbest atış isabeti kaydetti.
R.T Guinn, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde. R.T Guinn, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.