Advertisement

Royal Halı Gaziantep, Can Uğur Öğüt ile Sözleşme Yeniledi

Transfer çalışmalarına en erken başlayan ekip olan Royal Halı Gaziantep, iç transferde hamlelerine devam etti. Daha önce dış transferde Altan Erol'u renklerine bağlayan Gaziantep ekibi, iç transferde ise Domen Lorbek ve Erden Eryüz'ün ardından Can Uğur Öğüt ile de sözleşme yeniledi..

Royal Halı Gaziantep, sezon başında Türk Telekom'dan kadrosuna kattığı 22 yaşındaki ve 1.78 boyundaki Can Uğur Öğüt ile 2 yıllık sözleşme yenilendiğini açıkladı. Genç guard, bu sezon Royal Halı Gaziantep formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 27, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise 16 maçta görev yapmıştı. Ligde oynadığı 27 maçta ortalama 15.7 dakika sahada kalan Öğüt, bu maçlarda; 4.2 sayı, 1.6 ribaund ve 1.6 asist ortalaması yakalarken, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise ortalama 15.8 dakika sahada kalarak; 4.3 sayı, 1.5 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları tutturdu. 

FIBA Eurochallenge Cup'ta 15/31 (%48) ile üçlük isabeti bulan Can Uğur Öğüt, sezonun ilk maçında Royal Halı Gaziantep'in deplasmanda güçlü Rus ekibi Krasnye Krylia Samara'yı iki uzatma sonunda 89-96 yendiği maçta 39 dakika sahada kalarak 6/8 üçlük isabetiyle; 20 sayı, 6 ribaund ve 7 asistlik bir performans sergileyip takımının galibiyetinde baş mimar olmuştu. 
Royal Halı Gaziantep, Can Uğur Öğüt ile Sözleşme Yeniledi Royal Halı Gaziantep, Can Uğur Öğüt ile Sözleşme Yeniledi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.