Advertisement

Faydasıçok'tan Torku Konya Selçuk Üniversitesi Değerlendirmesi

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin Başkanı Hakan Faydasıçok, Konya ekibindeki son gelişmeler ve yeni sezonda dair beklentiler üzerine Selcukbasketbol.com'a bazı açıklamalarda bulundu. Gündemlerinde şu an 2 transfer olduğunu belirten Faydasıçok, yeni sezonda da Torku sponsorluğunda devam edeceklerini belirtti..

Selcukbasketbol.com sitesinin yaptığı röportajın içeriği şu şekilde;

Sayın başkanım kongreden bugüne kadar ki süreci değerlendirir misiniz ?
Öncelikle Yönetim kurulumuz adına 2 sezondur görev yaptığımız bu sezon iş yoğunluklarından dolayı aramızda olmayan eski başkanımız Yunus Derebağ ve yönetici arkadaşlarımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kongreden bugüne kadar öncelikle içimizde bir görev dağılımı yaptık görevlendirdiğimiz yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Özellikle gecen sezonlarda eksik gördüğümüz konuların üstüne gitmeye ve transfer çalışmalarına başladık.

Transferden söz açılmışken transfer politikanız nedir? Ve yapılan transferleri değerlendirirmisiniz ?
Transferde son aşamaya geliyoruz. Yeni yaptığımız Josh Mayo ve  Richard t. Guinn transferleri ile takımımızı daha güçlü bir yapıya getirmiş bulunuyoruz. Yapacağımız 2 transfer ile kadromuzu oluşturmuş olacağız. İleri ki zamanda eksiklerimize göre 1 transfer yapma durumumuz olabilir.

Yapılacak transferler yerli mi yoksa yabancı mı olacak Başkanım ?
Şu an için 1 yerli ve 1 yabancı olacak.

Merak edilen diğer bi konu Derrick Low. Low takımda kalacak mı Başkanım ?
Low ile görüşmelerimiz devam ediyor fakat maddi konularda henüz anlaşamadık  görüşmeye devam edeceğiz.

Takım ne zaman toplanacak?
Sezon çalışmalarımıza Ağustos'un ilk haftasında başlayacağız 25 Ağustos'ta yabancı sporcularımızında katılımı ile Çanakkale de 15 günlük bir kamp sürecine gireceğiz.

Sponsor konusunda bir gelişme var mı Başkanım ?
Torku ile  yaptığımız sponsorluk sürecinde su an için olumsuz bir durum yoktur yeni sezonda da büyük ihtimalle Torku sponsorumuz olarak devam edecektir. Bu anlamda sn Recep konuk beye verdiği desteklerden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkürü bir borç biliyoruz.

Başkanım geçen sezonlardan eksik gördüğünüz konular nelerdir? Neler yapılacak yeni sezonda ?
Alt yapıda çalışmalarımız  hızlı bir şekilde devam ediyor ,bir takım yeni çalışmalarımız var, yaz spor okulları ile sporcu sayımız 400' lere ulaştı hedefimiz gelecek yıllarda A takımızda oynayabilecek sporcular yetiştirmek olacaktır. Diğer bir konu bilet satışı konusunda önümüzde ki sezon bilet satışlarımız online bilet satış noktalarında olacak bunun için salonumuz da turnike olmadığı için çalışmalara başladık salonumuz da önümüzde ki sezon turnike olacak. Rektörümüzle de görüşmelerimiz sonrasında salonda parkelerin yenilenmesi ve misafir takım seyircisinin olduğu bolümde ki eksiklerimiz de giderilecek. Web sayfamız artık aktif olacak ve kulübümüzle ilgili bilgiler haberler sayfamızdan rahat bir şekilde alınabilecek. 

Başkanım renk konusunda bir değişikli olacak mı ?
Şuan gündemimiz de böyle bir değişiklik yok.

Başkanım kombine biletler hazır mı ? 
Kombine biletler konusunda çalışmalar başladı buyuk ihtimalle bayram sonrası belirlenecek noktalarda satışa başlanmış olacak.

Önümüzde ki sezon takımımızı nasıl bir sezon bekliyor Başkanım ? Lig nasıl olacak sizce ?
Bütçe açısından iyi bir yapıya sahip olan Darüşşafaka ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi lige dahil oldu yeni sezonda çok daha çelişmeli bir lig bizi bekliyor, çekirdek kadromuzu koruyarak yaptığımız yeni transferlerle Konya halkının desteği ile ligde kalıcı ve başarılı bir ekip olarak Konya'mızı temsil edeceğiz.

Şehrimizden taraftarımızdan beklentileriniz neler ? Taraftarlarımıza bir mesajınız var mı ?
Kulübümüzün ismi her ne kadar Selçuk Üniversitesi olarak geçse de sonuçta Konya'nın bir takımıyız gerekli desteği Konya halkından göreceğimiz konusunda hiç bir şüphemiz yoktur. Yeni sezonda şehrimizden büyüklerimizden seyirci ve destek konusunda beklentilerimiz var ve hep olacaktır. Biz Konya'mızı basketbolda en üst lig de gururla elinden geldiğince temsil etmeye çalışan tek takımız ve de temsil etmeye desteklerle devam edeceğiz.
Faydasıçok'tan Torku Konya Selçuk Üniversitesi Değerlendirmesi Faydasıçok'tan Torku Konya Selçuk Üniversitesi Değerlendirmesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.