Advertisement

Evren Büker Ne Yapar?


Evren Büker Galatasaray Cafe Crown'da! Evren Büker analizi için tıkla

Sezon bitti ve artık transfer dedikoduları patlak verir. Aklımdaki ilk isim Oyak Renault'un yerli guardı Evren Büker. Ligin en gelişim gösteren isimlerinin başında geliyor Evren. Bu sezon Oyak Renault'un başarısında büyük pay sahibidir kendisi. Sayı attı, asist yaptı, smaç vurdu, steal yaptı.. Aklınıza ne geliyorsa işte. Kime sorarsanız sorun "Haketti" diyecektir. Dün Kepez maçından önce sevgili Anıl ile beraber konuştuk da kendisiyle; gidecek sanırım. Burada kendimi gösterdim, artık biraz da işin parasal kısmını göz önüne almak lazım gibilerinden konuştuk.

Vallahi orda, ayaküstü bir kaç dakika konuştuk ama, burdan devam edeyim ben, belki okursun Evren. Seni oynatacak ve şuan aldığın ücretin daha fazlasını verecek kulüp çıkarsa eyvallah git. Amaaa! Kendini bu kadar geliştirmişken ve formdayken sadece parayı düşünüp benche saplanma derim ben. Misal, Fenerbahçe istedi ve gittin diyelim. Alacağın süre ne olur, ne olmaz bunları iyi tart. İnşallah senin için ve kulübün için en hayırlısı olur.

Edit: Evren'in sözleşmesi bitiyormuş... Bilgi için SaLsa sosundan yararlandık. :)
Evren Büker Ne Yapar? Evren Büker Ne Yapar? Reviewed by Adsız on 18:12 Rating: 5

3 yorum:

saLsa dedi ki...

Para kazanamazlar, zira sözleşmesi bitti Evren'in..:) Artık boşta Evren. :)

Adsız dedi ki...

Hadi ya, ben var diye hatırlıyorum... Bu kötü oldu, Yücel abi için de kötü oldu. Adam TB2L'den getirdi, kulübe beş kuruş kazandıramadan da gidiyor elden Evren...

agopist dedi ki...

İnşallah Barış gibi benç ısıtmaz sadece...

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.