Advertisement

Kim Bu?


Blogun başlarında böyle bir uygulama yapıyordum, baştan beri takip edenler bilir. Resimdeki oyuncu kimdir nedir? Her hafta bu uygulama devam edecek ve böylece bahsi geçen oyuncunun anıları, unutulmazları, önemli anları hakkında birbirimizi bilgilendireceğiz. Biraz eskilere gideceksiniz ama şu aralar Avrupa'da da önemli bir takımda boy gösteriyor bu şahsiyet...

Kim Bu? Kim Bu? Reviewed by Adsız on 19:52 Rating: 5

8 yorum:

Sheed dedi ki...

fenerbahçe formasına çok yakıştırdım bi an zihnimde, araştırsam bulurum ama dragan lukovski diyorum, check de etmiyorum.. bakalım n'olacak?

o mu lan acaba?

Adsız dedi ki...

Hayır.. :)

Sheed dedi ki...

ya ilk aklıma gelen vlado ilievski idi de zaten, türk basketbolu ile bi alakası vardır dedim.. işte o arada da muratpaşa antbirlik kariyerini unutmuşuz babanın.. yoksa çok net valla ilievski..

dün gece akşamdan kalmalığıma geldi.. eee hediyem nedir =P

Adsız dedi ki...

Ne istersen.. Sana şöyle bir teklif yapabilirim. Okulum nedeniyle fazla zaman ayıramıyorum buraya. Salsa'yı okumak yetiyor. Yine de burada yazacağım. Dilersen sen de burada yaz. Ne dersin?

Sheed dedi ki...

heheh, sağol hocam.. ama kendi bloguma zaten yeteri kadar zaman ayıramıyorum, teşekkürler teklifin için.. ben sağa sola, bi köşeye bizim linki koyarsın falan diyordum hediye olarak da son 1 saatte 4 kez tema değiştirdin neyi nereye koyarsın onu hiç bilemiyorum ;)

Adsız dedi ki...

Tamam, blog linkini yaz buraya koyarım. :)

Adsız dedi ki...

Bizim link derken SalsaBasket'i mi kasteddin? Onu kasteddtiysen zaten koyacağım. :)

Sheed dedi ki...

yok numaraiki'yi kastetmiştim aslında.. ama salsa da bizim blog yani, onu da koy tabi, heheh..

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.