Advertisement

Polonya Naber?

Başlıktan da anlaşılacağı gibi 12 Dev Adam, Abdi İpekçi'de Belçikayı 80-64 yenerek grupta 5'te 5 yaptı ve 1.liğini garantiledi. Şimdi son maç deplasmanda Fransa'da... Bu maç bizim için tamamen prestij maçı olacak. Kazanırsak 6'da 6 bitirerek saygın bir takım olmuş olacağız, kaybetsek de önemli değil..

Bugün geç açıldık ve fark biraz gecikti.. Üçlük yüzdemizin düşük olması bunun en önemli nedeniydi. İyi savaştık ve en büyük silahımız olan savunma ile maçı kopardık, son periyottaki hücum şovla da maçı bitirdik.

Ersan İlyasova 22 sayı, 8 ribaund ile maçın adamı oldu. Oğuz, Hidayet ve Kerem Tunçeri de bugün oldukça iyiydiler. Ender Arslan biraz tutuktu. Cenk Akyol,Ersin ve Cemal de son periyotta şans buldular. Abdi İpekçi'deki binlerin önünde çok keyifli bir maçı geride bıraktık. Belçika takımı oynayabileceği en iyi oyunu oynadı fakat Bosco'nun son dakikalardaki pisliği biraz maçın tadını kaçırdı. Sonuçta öyle ya da böyle Polonya biletini cebimize koyduk, Fransa'ya turistik geziye gidiyoruz.. Dileğimiz Fransa'yı da yenip 6'da yapmak... Buna da gücümüz fazlasıyla var.
Polonya Naber? Polonya Naber? Reviewed by Adsız on 21:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.