Advertisement

Petkim Aliağa Vites Büyüttü!


Hazırlık karşılaşmasında Petkim Aliağa, Mersin BŞB.'yi çok farklı mağlup etmiş: 84-57 Salsabasket'teki yazıyı aktarıyorum:

ugün başlayan Burak Ural turnuvasının ilk maçı olan Aliağa Petkim – Merşin BŞB karşılaşması beklenenin çok altında bir mücadeleye sahne oldu. Petkim maçın başında 10 sayılık bir fark yakaladı ve bunu rahat bir oyunla korudu. 23-13 , 40-31 , 63-47 gibi skorlarla sonlandı periyodlar ve maç da 84-57 Aliağa Petkim’in üstünlüğünde sona erdi.

Petkim geçen yıl küme düşen Beykoz’un uyguladığı transfer politikasını sürdürürken, çoğu kişi –özellikle de Mete Hoca’yı pek beğenmeyenler- onların da buna benzer bir akibete uğrayacağını düşünüyordu ancak kısa bir süre içinde yanıldıklarını anlayacaklardır. Aliağa Petkim'i elemelerdeki milli takıma benzettim biraz. Kendilerinden beklenmeyen şeyleri tek tek yaptılar. Müthiş yardımlaşmalı bir savunma yaptılar, hücumda egoları bir kenara bırakıp çok akıllı setler oynadılar. Bergersen ve Davis bu takımın liderleri olduklarını belli ettiler ilk dakikadan itibaren. Zaten maçın MVP'si de içeride oldukça rahat sayılar bulan ve tek başına Mersin uzunlarını alt eden Davis oldu. Tek eksiklerinin pota altındaki sert oyuncu eksikliği olduğunu düşünüyorum o sorunu da Fatih Solak takıma katıldığında fazlasıyla giderecektir. Çoğu oyuncu beklediğim gibiydi ancak Eren Beyaz ve Hakan Yapar’ı diğerlerinden ayrı yere koymak lazım. Eren çok kilo vermiş, böyle giderse birkaç yıl içinde ligdeki en atletik pivot olur. Hakan’ı ise TB2L’de beğenirdim ancak bu seviyede de çok etkili olacağa benziyor. Aliağa Petkim maça Hakan-Reha-Bergersen-Reese-Davis beşiyle başladı ve Barış Güney bu maçta tribündeydi.

Petkim Aliağa Vites Büyüttü! Petkim Aliağa Vites Büyüttü! Reviewed by Adsız on 21:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.