Advertisement

Pertev Öngüner, Türk Telekom'da.

Türk Telekom, geçtiğimiz sezona Olin Edirne'de başladıktan sonra sezon içerisinde Yeşilgiresun Belediyesi'ne transfer olan Pertev Öngüner'i renklerine bağladı. Öngüner, geçtiğimiz günlerde bir süre Beşiktaş'ın İstanbul'daki sezon öncesi çalışmalarına katılmıştı.

22 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Pertev Öngüner, daha önce de Türk Telekom ve Genç Telekom kadrolarında yer almıştı. Pi Koleji, Aliağa Petkim, Bornova Belediyesi ve Olin Edirne formaları da giyen Öngüner, 2011'deki FIBA U20 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda yer almış ve turnuvayı; 4.4 sayı, 1.2 ribaund ve 1.1 asist ortalamalarıyla kapatmıştı.

Öngüner, geçtiğimiz sezon Olin Edirne forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 7, Yeşilgiresun Belediye forması ile TB2L'de ise 11 maçta görev yapmıştı. Olin Edirne ile ligde oynadığı maçlarda ortalama 7 dakika sahada kalan genç skorer guard, sezonu 2/8 üçlük isabetiyle kaydettiği 6 sayıyla tamamlarken, TB2L'de Yeşilgiresun Belediye formasıyla çıktığı maçlarda ortalama 15.2 dakika sahada kalarak; 3.7 sayı, 1.1 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları tutturmuştu.
Pertev Öngüner, Türk Telekom'da. Pertev Öngüner, Türk Telekom'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.