Advertisement

Ufuk Sarıca, Destek İstiyor

Beko Basketbol Ligi'nde 24 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de Karşıyaka Arena'da Banvit ile karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka'da baş antrenörü Ufuk Sarıca '' Taraftarımızla birlikte yine sadece kazanmak için sahada olacağız'' dedi.

Ufuk Sarıca, yaptığı açıklamada; " Beko Basketbol Ligi'nde yarın bizi zorlu Banvit sınavı bekliyor. Rakibimiz ligde senelerdir ilk 4 içinde istikrarlı şekilde yer alan, bütçe açısından da bu sene yine en büyük yatırımı yapan 5 takımdan bir tanesi. Karşıyaka Arena'da oynayacağımız en önemli maçlardan biri olacak bu randevuya yine taraftarımızla birlikte, yalnız kazanmak için çıkacağız." dedi.

Yoğun maç ve yolculuk temposuna dikkat çeken Sarıca sözlerine şöyle devam etti: "Yoğun maç ve yolculuk temposuna uyum sağlamamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Eurochallenge Cup deplasmanına gidiş ve dönüşte neredeyse birer tam günü yolda geçirdik. Bu bilgileri taraftarımızla paylaşmamız önemli, çünkü bunlar bahane değil, birinci elden gerçek bilgi ve taraftarımızın da takımın durumundan haberdar olmasını çok önemsiyoruz. Sahada Pınar Karşıyaka formasıyla mücadele eden oyuncularımızın fiziken ve ruhen ne kadar özveriyle oynadıklarının bilinmesi, hem iyi hem kötü günlerinin hep birlikte paylaşılması gerekiyor. Taraftarımız da zaten takıma  bu bilinçle sahip çıkıyor ve oyunculara destek veriyor. Şu anda takım halinde yükselen bir form grafiği içindeyiz, bireysel performanslar da giderek artıyor. Bu tip maçlarda kararlılığın çok önemli olduğunu biliyor ve takımımızla paylaşıyoruz. Yarın saat 18.00'de hep birlikte Karşıyaka Arena'da güzel bir basketbol günü daha yaşamayı hedefliyoruz."

Bu arada Yeşil-Kırmızılı yönetim, yarın saat 18.00'da Karşıyaka Arena'da oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatını 20 TL, sınırlı sayıda satışa sunulacak öğrenci bileti fiyatını ise 10 TL olarak belirledi.


İçerik: KarsiyakaHaber
Ufuk Sarıca, Destek İstiyor Ufuk Sarıca, Destek İstiyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.