Advertisement

FIBA EuroChallenge Cup'ta Ev Sahibi Macaristan

FIBA Europe'dan yapılan açıklamada, FIBA EuroChallenge Cup'ta 27-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Final-Four organizasyonuna Macar ekibi Szolnoki Olaj'ın ev sahipliği yapacağı bildirildi. Szolnoki Olaj, yarı final maçında temsilcimiz Beşiktaş Milangaz ile karşılaşacak..

Karşılaşmalar Szolnoki Olaj'ın isteği üzerine Szolnok kentinde değilde, Debrecen'deki 8.500 kişilik Fönix Hall'de oynanacak. Debrecen, başkent Budapeşte'nin ardından Macaristan'ın en büyük ikinci büyük şehri konumunda. Aynı şekilde Fönix Hall de 12.500 kişilik Budapest Sports Arena'dan sonra Macaristan'ın en büyük ikinci spor salonu durumunda..

Hatırlanacağı gibi temsilcimiz Beşiktaş Milangaz da FIBA EuroChallenge Cup Final-Four organizasyonu ev sahipliği için Sinan Erdem Arena'yı önererek ev sahipliği istemiş, fakat bu sezon; Turkish Airlines EuroLeague ve FIBA Kadınlar EuroLeague'de en önemli organizasyonlar yine İstanbul'da yapılacağı için FIBA Europe'un buna biraz sıcak bakmaması bekleniyordu..
FIBA EuroChallenge Cup'ta Ev Sahibi Macaristan FIBA EuroChallenge Cup'ta Ev Sahibi Macaristan Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.