Advertisement

Galatasaray'a Medical Park Desteği

Galatasaray Spor Kulübü ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında, erkek ve kadın basketbol takımlarının isim hakkı ve tüm sağlık hizmetlerini kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı. Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza töreninde Başkan Ünal Aysal ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta yer aldı..

Galatasaray ve Medical Park'ın yaptığı anlaşma doğrultusunda, Galatasaray kadın ve erkek basketbol takımlarının isimleri "Galatasaray Medical Park" oldu. Medical Park, bu sponsorluk anlaşması çerçevesinde Galatasaray'a 3 yıl için 23 Milyon Dolar ödeyecek.

Anlaşma kapsamında Medical Park, Galatasaray Kulübü'nün kulübün tüm spor branşlarının sağlık sponsoru, kadın ile erkek basketbol takımlarının ise isim sponsoru olacak. Ayrıca, Galatasaray Medical Sağlık Merkezi adı altında ortak bir sporcu sağlığı merkezi de faaliyete geçirilecek.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulübün 106. kuruluş yıldönümüne denk gelen önemli bir gelişme için bir arada bulunduklarını aktarırken; ”Üç yıldır Medical Park ile süren işbirliğimiz, bugün yeni bir aşamaya geçmektedir. Artık Medical Park ile çok daha önemli bir işbirliği çerçevesinde çalışacağız. İçine gireceğimiz dönemde, sporcularımıza çok daha iyi hizmetler sunuyor olacağız. Bizim için önemli bir gün” dedi. Yapılan anlaşmanın maddi karşılığı ve süresinin sorulması üzerine Aysal, ”Bizim işbirliğimiz rakamların ötesinde. Daha stratejik, uzun süreli ve köklü bir işbirliği olarak düşündük. Bu nedenle de biraz gecikti. Burada rakamlardan ziyade, işin çerçevesi, konsepti önemlidir. Rakam telaffuz etmek yanlış olur. Çünkü ne alt limitini, ne de üst limitini bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.
Galatasaray'a Medical Park Desteği Galatasaray'a Medical Park Desteği Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.